top of page

Marena

Motel Agency-Caser Marena
Motel Agency-Caser Marena 5
Motel Agency-Caser Marena 4
Motel Agency-Caser Marena 2
Motel Agency-Caser Marena 3

Da båtbransjen sto foran utfordringer, skapte vi sammen med Motel Agency en sterk faglig arena på Fornebu. De var en fryd å jobbe med, kombinerte kreativitet med lydhørhet, og sørget for at dette virkelig føltes som VÅR konferanse. Resultatet var bunnsolid og profesjonelt fra A til Å. 98% av deltakerne vil komme tilbake, og konferansen fikk en gjennomsnittlig tilbakemelding på 5,45 av 6. Det sier vel alt.

— Magnus Frøshaug Ryhjell,

Daglig Leder, Norboat

Fornøyd kunde

Båtbransjeforbundet i Norge, Norboat, ønsket å skape en ny arena for kunnskap og erfaringsutveksling.

 

Norboat har gjennom mange år, med båtmessen «Båter i Sjøen», bevist at de kan skape arenaer der bransjen møter båtfolket (B2C). Men bransjen manglet en god faglig arena der hele bransjen treffes. Bransjen befinner seg i en meget spennende tid hvor det skjer veldig mye og da er ønsket om, og behovet for, en møteplass stort.

 

Smak på ordet «Marena». Et ord sammensatt av og hentet fra «maritim» og «arena». Det er akkurat det det skal være, et matnyttig samlingspunkt for hele båtbransjen. Utviklet av Norboat og Motel Agency.

Arrangementet har blitt gjennomført i både 2023 og 2024 med et dagprogram bestående av faglig påfyll med de viktigste temaene som opptar bransjen mest om dagen. Både situasjonen nå og frem i tid, samt om markedet og utvikling, hvilke store trender vi ser og hvordan de vil påvirke oss.

 

Marena har hatt inspirerende foredragsholdere som Göran Adlén, Stefan Hyttfors, Kjetil Jansrud og John Hammersmark og den store båtentusiasten Øyvind Loven har loset oss gjennom arrangementene.
 

Etter mange timer med fag og læring, hedrer vi de beste i bransjen med awards og underholdning!

Vi gleder oss til å være med å bygge Marena videre i årene som kommer.

bottom of page