top of page

Ibiza

Motel Agency-Destinasjoner Ibiza 1

We're Going to Ibiza

La oss ta dere med til Ibiza, - hippie og partyøya midt mellom Spania og Mallorca. Dette er en utrolig fin øy som byr på mye mer enn housemusikk, som den kanskje er mest kjent for. Her finnes utrolig vakker natur, med grønnkledde daler og små sandkledde badestrender, og mange spennende små landsbyer. Øya er og kjent for en avslappet kultur, fantastiske restauranter og yrende uteliv. 

 

På en firmatur til Ibiza kan vi dykke inn i øyas kultur ved å besøke en lokal vingård. Her kan dere lære om vinproduksjonen på Ibiza, smake på noen av de beste vinene øya har å tilby, og nyte den vakre utsikten over vinmarkene.

 

Ibiza er særlig kjent for sitt pulserende natteliv, og en middag på den verdensberømte klubben Pacha, eller det sofistikerte Lio, er en opplevelse dere ikke vil gå glipp av. Begge steder tilbyr herlig mat og god stemning. For en mer avslappende opplevelse, kan dere ta en lunsj på Nassau Beach Club, kjent for sin fantastiske beliggenhet på stranden og utsøkt mat.

 

Inge tur til Ibiza blir komplett uten et besøk til naboøya Formentera. Dette er favorittøya til mange kjendiser. Vi leier en luksusyacht eller katamaran så dere nyte solen på overfarten, bade i det krystallklare vannet og nyte sol og sommer. En lunsj på det kjente Beso Beach er selvfølgelig inkludert, dere dere kan smake lokale retter mens dere nyter utsikten over havet.

Motel Agency-Destinasjoner Ibiza 2
Motel Agency-Destinasjoner Ibiza 5
Motel Agency-Destinasjoner Ibiza 3
Motel Agency-Destinasjoner Ibiza 4

Ingen firmatur til Ibiza ville vært komplett uten en fest på Ushuaïa, en av de mest kjente klubbene på øya. Her kan dere danse hele natten til musikk fra noen av verdens beste DJer. April er en fin tid å besøke Ibiza, før turistsesongen starter, men husk på at de store klubbene ikke åpner før i begynnelsen av mai.

 

Motel Agency har lang erfaring med å organisere firmaturer til Ibiza, og vi kan garantere en unik og minneverdig opplevelse for dere alle. Vi skreddersyr turen etter deres behov, og sørger for at dere får oppleve det beste Ibiza har å tilby.  La oss dra en Vengaboys remix!

 

Whoah! We're going to Ibiza 
Whoah! Back to the island 
Whoah! We're gonna have a party 
Whoah! In the Mediterranean Sea

bottom of page