top of page

Côte d'Azur

Motel Agency-Destinasjoner Côte d'Azur 1

Sammendrag

Côte d'Azur, også kjent som den franske riviera, er et ideelt reisemål for firmaturer som søker en unik blanding av kulturelle opplevelser, luksus og eventyr. Denne strålende regionen, kjent for sine glamorøse byer som Cannes, Nice og Monaco, tilbyr en rekke aktiviteter som passer for alle interesser.

 

Vi anbefaler å bo på et av regionens beste hoteller, som for eksempel Hotel Negresco i Nice, Hotel de Paris i Monaco, eller Hotel Martinez i Cannes, avhengig av ønsket program. Firmaturen kan for eksempel inkludere besøk til filmfestivalen i Cannes eller Formel 1 i Monaco, eller en dagstur til St. Tropez. Vi kan også arrangere en helikoptertur langs kysten for å gi dere en uforglemmelig utsikt over den rivieraen.

 

For matelskere, anbefaler vi en middag på Buddha Bar i Monaco, kjent for sin unike atmosfære og utsøkte mat. Eller prøv La Petite Maison i Nice, en restaurant kjent for sin crazy atmosfære og fantastiske mat.

Motel Agency-Destinasjoner Côte d'Azur 2
Motel Agency-Destinasjoner Côte d'Azur 5
Motel Agency-Destinasjoner Côte d'Azur 3
Motel Agency-Destinasjoner Côte d'Azur 4

En annen unik opplevelse er et besøk til klosteret på Ile Lerins, hvor dere kan smake på vin produsert av munkene selv. Denne lille øya i Lérins-arkipelet, utenfor Cannes, er et sant fristed. Langt fra byens kjas og mas, hersker ro og spiritualitet her. Munkene på Saint-Honorat har i flere århundrer viet seg til bønn og produksjon av vin, likører og olivenolje.

 

Côte d'Azur er mer enn bare en vakker kystregion. Det er et sted hvor dere kan skape varige minner, styrke teamet deres og oppleve den unike franske kulturen. Vi kan åpne dører mange ikke engang vet finnes. Vi vet hvordan vi kan få mest mulig ut av oppholdet på den franske rivieraen og tilbyr skreddersydde løsninger for å møte enhver forespørsel innenfor deres tidsramme og budsjett. Ta kontakt med oss for å planlegge den ultimate firmaturen til den franske rivieraen.

bottom of page