top of page

Kitzbühel

Motel Agency-Destinasjoner Kitzbühel 1

Sammendrag

Kitzbühel: Den Ideelle destinasjonen for din neste firmatur

 

Velkommen til vinterparadiset Kitzbühel, en fortryllende destinasjon i hjertet av de østerrikske Alpene, som vil gi deg og ditt team en uforglemmelig firmatur. Kitzbühel er kjent for sine majestetiske fjell, skinnende snødekte topper og pittoreske landskap. La Motel Agency være din erfarne partner når vi skaper en skreddersydd firmatur som fokuserer på spennende vinteraktiviteter og opplevelser i denne magiske byen.

 

Utforsk Kitzbühels naturlige skjønnhet og prøv deg på spennende skikjøring i de varierte bakkene og løypene som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne skikjørere. La dere bli inspirert av den flotte fjellutsikten mens dere suser nedover bakkene. For en morsom og adrenalinfylt opplevelse, kan dere også prøve kjelkekjøring nedover de snødekte stiene.

 

Nyt også den sjarmerende atmosfæren i Kitzbühels gamleby, hvor dere kan oppleve autentisk østerriksk kultur og tradisjoner. Byen tilbyr et utvalg av butikker som frister med unike varer og suvenirer. Bavarian curling, en populær vintersport, vil gi dere en morsom og utfordrende opplevelse. Slipp løs konkurransesjelen i ditt team under en organisert paralellslalom-konkurranse, hvor dere kan kjempe om seieren og ha det gøy sammen.

 

En guidet tur om Streif, en av verdens mest berømte utfordrende skibakker, vil gi dere innblikk i skihistorie og kultur. Lær om de legendariske utforkjørerne og deres bragder på denne beryktede bakken.

Motel Agency-Destinasjoner Kitzbühel 2
Motel Agency-Destinasjoner Kitzbühel 5
Motel Agency-Destinasjoner Kitzbühel 3
Motel Agency-Destinasjoner Kitzbühel 4

La Motel Agency ta hånd om hele planleggingen av firmaturen din i Kitzbühel. Vi tar oss av alt fra transport og overnatting til planlegging av spennende arrangementer. Vårt erfarne team står til din disposisjon for å sikre at din vinterfirmatur til Kitzbühel blir en minnerik og vellykket opplevelse.

 

Velg Kitzbühel som destinasjon for din neste firmatur, og la oss sammen skape en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med Motel Agency i dag for å starte planleggingen av din skreddersydde firmatur til denne eventyrlige byen i de østerrikske Alpene. Vi ser frem til å gjøre din vinterfirmatur til Kitzbühel til en inspirerende begivenhet.

bottom of page