top of page

Arrangere firmatur? Her er 5 tips fra en kunde.

Mange har i disse dager fått oppgaven med å arrangere høstens eller neste års firmatur. Vi intervjuet en kunde for hennes erfaringer fra firmaturen de arrangerte til Dublin. Her er 5 tips fra Desiree, prosjektleder i SEMPRO, til deg som skal arrangere firmatur.

Motel Agency-Blogg SEMPRO med sine ansatte på firmatur

1) Hvorfor valgte SEMPRO å ta med sine ansatte på firmatur? 

Vi skulle egentlig ha et «vanlig» kickoff i Oslo-området, men så fant ledelsen ut at hele gjengen fortjente en tur hvor man kunne kombinere fag og opplevelse. Sempro har vokst raskt de siste årene, så dette var en fin mulighet for faglig påfyll og sosialisering på tvers av alle tre kontorene.


2) Hva var det viktigste for dere ved valget av reisemål for firmaturen?

Dublin er Europas «tech-hovedstad» og for oss som driver med digital markedsføring og innovasjon, var dette et helt naturlig valg. Her kunne vi kombinere fag med besøk hos Facebook og Google, og se kontrastene til kulturen som Dublin er kjent for.


3) Hvorfor valgte dere å kontakte et event-reisebyrå for hjelp til arrangeringen?

Det er mye man skal huske på når det planlegges tur, og for å få dette sømløst krever det mye tid. I våre øyne er det smart bruk av tid og ressurser og be om hjelp til denne planleggingen. Vi var en gjeng på ca 50 personer som alle skulle ha flybilletter og hotellrom, restauranter og transport fra A til B flere ganger om dagen. 

4) Hvordan opplevde du prosessen med Motel Agency i forkant, underveis og i etterkant av firmaturen?

Denne prosessen var helt nydelig. Vi var tydelige på hva vi ønsket av forslag for Motel Agency, og fikk som bestilt. Etter noen runder internt ble det klart hva vi ønsket helt konkret, og derfra tok Ketil og Thøger stafettpinnen og booket inn det vi trengte for en perfekt tur til Dublin. Vi tok statusmøter underveis, og en siste gjennomgang rett før avreise for å sikre at alle detaljer var på plass – hvilket det selvfølgelig var ;) 


5) Ville dere gjort noe annerledes ved neste firmatur?

Helt ærlig – nei. Dette opplegget passet utrolig bra for Sempro. Motel Agency traff blink med absolutt alt. Fresht hotell, kule spisesteder, presis transport og fly – vi følte vi var ivaretatt på alle punkter hele veien. Ekstra trygghet i at de var tilgjengelig for oss hele tiden dersom det skulle være noe. 

Firmareiser, særlig til utlandet, innebærer ukjent terreng for de fleste. Det anbefales derfor å overlate det meste av planleggingen til et event-reisebyrå. Hvis du ønsker tips og råd til neste firmatur, kontakt oss her.

Comentários


bottom of page