top of page

Er du reklameguru? IT-nerd? Moteblogger? Sykt kreativ? Eller bare øltørst?

Her er de 5 viktigste festivalene du må besøke for å holde deg oppdatert (og hydrert).

Motel Agency-Blogg Festivaler er viktige møteplasser for bransjefolk

Festivaler er viktige møteplasser for bransjefolk fra hele verden som ønsker å holde seg oppdatert på alt fra siste klesmote, de nyeste teknologitrendene, men også bare kose seg med øl, musikk og moro. Her er fem festivaler vi anbefaler deg å ta en titt på neste gang du planlegger en inspirerende firmatur med faglig påfyll for selskapet:


South by Southwest er en festival for musikk, film og interaktive medier i Austin, Texas. Musikkfestivalen regnes som verdens største med over 1400 band som spiller hvert år. Det mangfoldige programmet består av konferanser, messer, film- og musikkfestivaler, og går av stabelen i mars. SXSW gjorde sin debut i 1987 og har utviklet seg i rekordfart. Festivalen har blitt mer og mer populær blant nordmenn, særlig etter at SAS begynte å sette opp et eget fly til Austin.

Motel Agency-Blogg South by Southwest er en festival for musikk, film og interaktive medier i Austin, Texas.

Coachella Valley Music and Arts Festival startet i 1999 og har blitt en av de mest lønnsomme musikkfestivalene i USA. Mer enn 100 000 musikkfans og kjendiser samles i California i midten av april hvert år, over to helger, for å se og bli sett. Det er ikke bare California-sommer, en utrolig line-up av artister og et av verdens største pariserhjul som trekker folk hit. Coachella har også blitt et av de viktigste stedene for å se årets trender innenfor musikk og mote.

Motel Agency-Blogg Coachella Valley Music and Arts Festival startet i 1999 og har blitt en av de mest lønnsomme musikkfestivalene i USA 1

OFFF startet i Barcelona i 2000 som en enkel konferanse og har i løpet av snart tyve år utviklet seg til å bli den viktigste festivalen for kreativitet i Europa. Festivalens fokus er på de nyeste trender innenfor kreativitet, kunst og design og tiltrekker seg rundt 5000 likesinnede i året. Foredragsholdere som Patrick Clair – manusforfatter av serier som bl.a. Westworld, The Crown og True Detective, og illustratør Jessica Hische, kjent for sitt arbeid med Barack Obama, Starbucks, Nike og Apple, er kun få eksempler på navn festivalen tiltrekker seg. Festivalen arrangeres i hjertet av Barcelona i slutten av april hvert år.

Sónar er en festival for elektronisk og eksperimentell musikk som avholdes årlig i juni Barcelona. Festivalen varer tre dager og er en av Europas mest prestisjefylte i sin sjanger. I 2018 var den vertskap for over 128 000 mennesker fra 119 land. Sónars røtter går helt tilbake til 1994 og har siden den gang presentert verdens mest berømte DJs og artister innenfor house og elektronika. Festivalen har siden også utvidet med «Sónar+D», en egen del med fokus på teknologi og innovasjon.

Oktoberfest, lokalt også kalt Wiesn, er en stor ølfestival og over to hundre år gammel tradisjon som holdes i München over 16 dager i slutten av september og begynnelsen av oktober hvert år. Den regnes for å være verdens største folkefest. Rundt seks millioner mennesker fra hele verden reiser for å delta i øldrikking, danse i dirndls og lederhosen, spise pølser og pretzels. Kun seks tyske bryggerier har lov til å servere øl på arrangementet: Paulaner, Spatenbräu, Löwenbräu, Hacker-Pschorr, Augustiner-Bräu og Hofbraü-München. Oktoberfest starter i det borgemesteren erklærer «Det er tappet!». O’ zapft is!

Motel Agency-Blogg Oktoberfest, lokalt også kalt Wiesn

Sitter du som sjef for selskapet og lurer du på hvordan du skal inspirere dine ansatte? En firmatur til en festival som passer for dere kan være svaret. Her får dere servert både faglig påfyll, nettverksbygging og økt samhold. Utfordre oss gjerne på et programforslag

– send oss en mail her.

Commentaires


bottom of page