motionblur6.png

 

EVENTS

Jubileum

«Vi feirer alt for lite» (sitat: Petter Stordalen) Han har et poeng! Jobben er en altfor stor del av livet til at vi ikke skal markere og feire de gode prestasjonene. Å feire gjør at vi føler oss som vinnere og forsterker følelsen av anerkjennelse og positiv energi. Og ikke minst, feiring er gøy!

 

Jubileum i utlandet gir minner for livet. Det å reise til utlandet gir jubileet en ekstraordinær ramme og minner.

Kick-Off

Kick-off skal være gøy! Altfor mange selskapsmøter består kun i lange dager med mye teori, tall og oppsummeringer. Sørg heller for at dine ansatte gleder seg til disse møtene, ved å ta dem med til spennende reisemål og lokaler! Å legge bedrifts-samlinger utenfor kontorets fire vegger, er en investering som vil betale seg i form av mer motiverte og lojale medarbeidere.

 

Vi bistår med idéer og kreative løsninger som henger i sammen med hva ønsket mål er for samlingen - og kan være med å styrke og synliggjøre bedriftskulturen.

Konferanse

Vi mener at alt for mange bedrifter bruker alt for mye penger på kjedelige konferanser med endeløse, trause foredragsholdere, standardiserte rollups og drops med logo på.

Når man først skal investere i en samling for ansatte bør man legge opp til en morsom samling - en samling som gir ansatte ny energi og stolthet - men som også gir en faglig tyngde og treffer på de ønskede målene som er satt for samlingen.