top of page

FIRMATUR TIL
FÆRØYENE

Motel Agency arrangerte en vellykket firmatur for 300 deltakere til Færøyene fra 13. til 15. april 2023, med fokus på å feire prestasjoner og styrke samhørighet.

 

Gruppen ankom Færøyene torsdag med to innleide charterfly og ble deretter transportert til hotellet. Etter litt fritid i den sjarmerende hovedstaden Tórshavn, fortsatte kvelden med en uformell middag og fest på Silo, et unikt, gammelt kornlager ved havnen.

 

På fredagen var det tid for en uforglemmelig fjelltur, ledet av lokale guider og instruktører. Turen gikk fra den pittoreske landsbyen Saksun, kjent for sin tidevannslagune og mange elver og fossefall, og over fjellet til det nydelige tettstedet Tjørnuvík, som ligger på stranda i den nordligste delen av øya Streymoy. Ved ankomst i Tjørnuvík ble det servert nystekte burgere og god drikke.

Etter fjellturen var det tid for fritid på hotellet før den store Sales Awards middagen og feiringen av fjorårets prestasjoner fant sted.

 

Lørdag fikk deltakerne på firmaturen til Færøyene muligheten til å utforske Tórshavn på egenhånd, før de ble transportert til flyplassen og fløyet tilbake til Oslo.

 

Firmaturen til Færøyene ble en stor suksess og en uforglemmelig opplevelse for alle involverte.

Se flere tilbakemeldinger fra kunder her.

FÆRØYENE.jpg
Færøyene.jpg
Gunnar-kopi.HEIC
Herman_Borgstrøm-kopi.JPG
Færøyene.HEIC
bottom of page