top of page
Marbella

FIRMATUR TIL
MARBELLA

Firmatur til Marbella

Motel Agency arrangerte en enestående firmatur til Marbella for 270 deltakere i september. Målet med turen var tredelt: å hylle individuelle og kollektive prestasjoner, å styrke teamets samhørighet, og å tilby en opplevelse som ville bli husket lenge etter hjemkomst.

 

Torsdag:
Dagen begynte med at alle deltakerne ankom Malaga og ble transportert til det luksuriøse Hotel Don Carlos. Et utvalgt salgsteam, som hadde utmerket seg i en intern konkurranse, ble ekstra bortskjemt med en eksklusiv yacht-tur. De resterende deltakerne ble invitert til en utsøkt lunsj på hotellets egen restaurant, Los Naranjos. Kvelden nådde sitt klimaks med party på Don Carlos Beach Club, komplett med middag og underholdning.

 

Fredag:
Deltakerne fikk en meny av aktiviteter å velge mellom, inkludert golf, guidet tur i Malaga, shopping i Puerto Banus, spabehandling, canyoning og diverse vannsporter. Lunsjen ble servert i stil på Nikki Beach, og dagen ble avrundet med en autentisk spansk aften på Cortijo de Cortez. Her ble det servert paella, sangria og dans, i tillegg til et spektakulært hesteshow.

Lørdag:
Hele gruppen deltok i en katamarantur, hvor tre store katamaraner ble brukt. En frisk sushi-lunsj ble servert ombord. Etter retur til hotellet, fikk deltakerne et lett mellommåltid før de ble fraktet til beach party på La Plage Casanis.

 

Søndag:

Avslapning på stranden før retur til Norge.

 

Firmaturen til Marbella var en rungende suksess og vil utvilsomt bli husket som en uforglemmelig opplevelse av alle de 270 deltakerne. Det nøye balanserte programmet og den høye graden av profesjonell organisering sikret at turen ble en hit fra start til slutt.

Se flere tilbakemeldinger fra kunder her.

Marbella
Marbella
Marbella
Marbella
Marbella
bottom of page