top of page

10 aktiviteter på firmatur du aldri vil glemme

Firmaturer kan være en fantastisk måte å styrke teamspirit, motivere ansatte og skape uforglemmelige minner. Men for å skape en tur som virkelig skiller seg ut, må du tenke utenfor boksen. Vi har satt sammen en liste over 10 utrolig spennende aktiviteter som vil gi deg og dine kollegaer opplevelser dere sent vil glemme.


XLine Dubai Marina er en utrolig spennende aktivitet som vil ta pusten fra deg mens du svever høyt over Dubais skyline. Med en toppfart på 80 km/t vil adrenalinet pumpe, mens du kjenner vinden i ansiktet, på denne over en kilometer lange reisen. Du vil få en helt unik utsikt over byen, mens du svever over skyskraperne og får en følelse av å fly fritt.

Motel Agency-Blogg XLine Dubai Marina

2) Helikopter med skyting i Las Vegas

Hvis du ønsker en adrenalinfylt opplevelse i Las Vegas, kan du prøve en helikoptertur, kombinert med skyting. Her vil du virkelig få en følelse av hvordan det var å være en ekte soldat, samtidig som du flyr over den vakre Las Vegas-ørkenen og nyter utsikten, mens du skyter på blinker og utfordrer deg selv på en helt ny måte.

Motel Agency-Blogg Helikopter med skyting i Las Vegas

Drømmer du om å kjøre en ekte racerbil på en profesjonell bane? Da vil Dream Racing i Las Vegas være midt i blinken for deg. Her får dere muligheten til å kjøre noen av verdens raskeste biler, bl.a. Ferrari F430 GT, Lamborghini Huracán LP 610-4, Porsche 911 GT3 RS og mange flere, på en av Las Vegas' mest berømte racerbaner. I tillegg vil du få muligheten til å sitte på med profesjonelle racerbilsjåfører som gir deg en førsteklasses kjøreopplevelse og lærer deg om teknikker for optimal racing.

Motel Agency-Blogg Dream Racing Driving Xperience Las Vegas

Hvis du vil teste grenser og overvinne frykten, kan en tur i et hai-bur i Sør-Afrika gi deg en av de mest intense opplevelsene du kan forestille deg. Mens du sitter i buret, vil du bli omgitt av gigantiske hvithai som svømmer rundt deg, og du vil kjenne på frykten og spenningen i øyeblikket. Å observere disse majestetiske skapningene på så nært hold vil gi deg en dyp forståelse for deres naturlige atferd og en opplevelse du aldri vil glemme.

Shark Cage Diving South Africa

Arctic Trucks er spesialbygde firehjulsdrevne monstertrucker som er designet for å takle noen av Islands tøffeste og mest ugjestmilde terreng. Med disse bilene kan du kjøre gjennom elver, over isbreer og opp fjell, mens du opplever noen av Islands mest spektakulære naturopplevelser.

Motel Agency-Blogg Arctic Trucks Iceland

En snøscooter-tur på Svalbard gir deg en uforglemmelig mulighet til å utforske den barske og vakre arktiske naturen på nært hold. Med fjell og isbreer som kulisse, vil du føle deg som en eventyrer på en reise gjennom en verden av hvitt. Du vil bli omgitt av stillhet og renhet, og lære mer om økosystemet i denne delen av verden, mens du blir en del av naturen og opplever Svalbards storslåtte skjønnhet på en helt spesiell måte.

Motel Agency-Blogg Snøscooter tur på Svalbard

Formula Rossa er en berg- og dalbane som vil gi deg en adrenalinfylt opplevelse du aldri vil glemme. Denne banen er verdens raskeste, og du vil nå en toppfart på over 240 km/t på mindre enn fem sekunder. Underveis vil du oppleve ekstremt bratte svinger og luftige hopp. Banen er designet for å etterligne en ekte Formel 1-bil, og du vil føle på kroppen hvordan det er å være en ekte racerfører.

Motel Agency-Blogg Formula Rossa på Ferrari World Abu Dhabi

Volcano Heli i Island er en unik opplevelse som tar deg på en helikoptertur over Islands vulkaner. Du vil få en fantastisk utsikt over de vulkanske landskapene og den arktiske naturen på Island. Turen tar deg gjennom noen av Islands mest spektakulære naturskjønnheter, inkludert Eyjafjallajökull, - vulkanen som hadde et utbrudd i 2010. Turen gir deg en mulighet til å oppleve en helt unik og spennende opplevelse som du sent vil glemme.

Motel Agency-Blogg Volcano Heli - Iceland

Opplev en spektakulær soloppgang over de unike landskapene i Cappadocia, Tyrkia, på en uforglemmelig varmluftsballong-tur. Fly over fjell, daler og klipper mens du beundrer de unike steinformasjonene som omgir deg. Ikke bare vil du kunne nyte en fredelig opplevelse i luften, men du vil også ha en unik mulighet til å ta fantastiske bilder av hundrevis av varmluftsballonger som svever i luften samtidig. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme.

Motel Agency-Blogg Cappadocia Hot Air Ballooning

Hvis du vil oppleve Sydney på en helt ny måte, kan du klatre på toppen av Sydney Harbour Bridge. Dette er en av de mest spennende og unike opplevelsene du kan ha i Sydney. Du vil føle hjertet banke litt ekstra, mens du går over broen og klatrer til toppen på hele 134 meter over havet. Her vil du se byen fra en helt ny vinkel.

Motel Agency-Blogg Bridgeclimb Sydney

Enten du er ute etter spennende eventyr eller ønsker å oppleve naturen og kulturen på en unik måte, har vi et bredt utvalg av minneverdige aktiviteter som vil gjøre firmaturen deres til en suksess. Vi er eksperter på å skape skreddersydde opplegg som passer perfekt for ditt selskap, uansett størrelse eller interesseområde. Så hvorfor ikke utfordre oss til å lage den ultimate firmaturen for dere? Kontakt oss nå for et uforpliktende forslag på ketil@motelagency.no eller legg inn en forespørsel på www.motelagency.no. Vi ser frem til å høre fra dere!


Flere artikler av interesse for deg som planlegger firmatur finner du her.

Comments


bottom of page