top of page
  • Forfatterens bildeMotel Agency

Teambuilding i Oslo: Her er 10 aktiviteter for å styrke teamet ditt

Teambuilding er en viktig del av å styrke samarbeidet og forbedre produktiviteten på arbeidsplassen. I Oslo og omegn er det et bredt spekter av spennende aktiviteter og steder som kan hjelpe teamet ditt med å knytte bånd og utvikle seg sammen. Enten dere ønsker å utfordre dere selv fysisk, stimulere kreativiteten eller bare ha det gøy sammen, finnes det noe for enhver smak. Her er noen konkrete tips til teambuilding-aktiviteter i Oslo:

1. Zipline og Rappellering i Kollen

Vil du gi adrenalinkicket en sjanse? Hos Kollensvevet kan dere prøve dere på zipline og rappellering. Dette er en flott måte å bygge tillit og samarbeid på, samtidig som du nyter panoramautsikten over Oslo.


2. Seiling

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Som teambuilding-aktivitet fremmer det effektiv kommunikasjon og samarbeid mens deltakerne takler utfordringer på vannet, og styrker deres evne til å arbeide sammen under varierende forhold. En fartsfylt dag på vannet! SailLogic tilbyr teambuilding-seiling i Oslofjorden.


3. Kokkekurs

Matlaging er en aktivitet som kan forene mennesker på tvers av kulturer og språk. Det finnes flere steder i Oslo som tilbyr teambuilding-kokkekurs der dere kan lære å lage deilige retter sammen, blant annet Kulinarisk Akademi.


4. Stå på ski sammen på SNØ

Å tilbringe tid sammen i naturen er alltid en flott måte å styrke forholdene på. Hos SNØ, verdens råeste innendørs skianlegg, kan du og teamet ditt nyte en dag med skiglede uansett værforhold.


5. Kajakkpadling ned Akerselva

Kajakkpadling ned Akerselva er en unik opplevelse. Se Oslo fra et helt nytt perspektiv, og opplev spenningen ved å padle gjennom en 500 meter lang tunnel. Mad Goats tilbyr kajakkpadling i Oslo, en morsom aktivitet som teamet vil huske!


6. Bingo med Bingokongen

Bingo er ikke lenger en kjedelig aktivitet på søndag ettermiddag. Med Bingokongen kan du og teamet ditt nyte en kveld med latter, konkurranse og spenning mens dere jakter på morsomme premier.7. Cocktailkurs

Lær å blande deilige cocktailer sammen med kollegene dine. Dette er en morsom måte å slappe av, oppmuntre til kreativitet og bygge teamet ditt på. Nedre Løkka Cocktailbar tilbyr cocktailkurs.
8. Paint-n-Sip

Dette er en flott aktivitet for å utforske kreativiteten i teamet ditt. Mal et kunstverk mens dere nyter et glass vin eller en annen drikke. Dette gir deltakerne muligheten til å vise sin kreative side og slappe av i en uformell atmosfære. Paint n' Sip stiller med alt dere trenger!


9. Boule på Grønland

Boule er en avslappende og sosial aktivitet som kan spilles i nærmest hvilken som helst alder. Grønland Boulebar gir den perfekte atmosfæren for å kaste ballen og konkurrere med kollegaene dine.


teambuilding oslo

10. KOK - Badstubåter

KOK, kjent for sine badstubåter er en unik teambuilding-aktivitet i Oslo. Dette innebærer å ta en båttur i en spesiell type badstuebåt, hvor deltakerne kan slappe av, nyte den beroligende atmosfæren og samtidig utfordre seg selv til å forlate komfortsonen. Dette er en flott måte å oppmuntre til avslapning, samtale og samarbeid mens du flyter nedover vannveiene i Oslo. Du og teamet ditt vil definitivt ha noe å snakke om etter denne unike opplevelsen!


teambulding oslo kok
Foto: Kristin Lorange


Disse aktivitetene er bare noen få eksempler på hva Oslo har å tilby når det gjelder teambuilding. Uansett hvilken aktivitet dere velger, er det viktig å fokusere på samarbeid, kommunikasjon og moro. Ved å investere tid og ressurser i teambuilding kan dere skape et sterkere og mer effektivt team som jobber bedre sammen.


Lykke til med teambuilding-aktivitetene i Oslo, og ha det gøy mens dere styrker båndene i teamet!

bottom of page