top of page

5 perfekte steder for firmatur i nærheten av Oslo

Å arrangere en firmatur er en flott måte å belønne ansatte og styrke teamånden. Innenfor rimelig kjøreavstand fra Oslo finnes det en rekke fantastiske destinasjoner som kan tilby unike opplevelser og minnerike øyeblikk for din bedrift. Her er noen alternativer i Oslo-området som garantert vil imponere og inspirere.


Rømskog Hotel ligger 1,5 time utenfor Oslo, og tilbyr en avslappende og naturskjønn atmosfære. Dette hotellet har moderne fasiliteter, komfortable rom og en rekke aktiviteter som teamet ditt kan nyte. Dere kan utforske de vakre omgivelsene gjennom vandreturer, sykkelturer eller padleturer på innsjøen. Hotellet tilbyr også spa-behandlinger, jacuzzi og et velutstyrt treningssenter for å sikre at dine ansatte får en avslappende opplevelse.

Motel Agency-Blogg Rømskog Hotel

Støtvig Hotel ligger ved Moss og er kjent for sin elegante arkitektur og luksuriøse fasiliteter inspirert av Hamptons og New England. Dette hotellet tilbyr et bredt spekter av romslige og stilfulle rom, moderne møtefasiliteter og fantastisk utsikt over Oslofjorden. Dere kan utforske de vakre strendene og nyte vannaktiviteter som kajakkpadling eller båtturer. Hotellet har også en rekke avslappende fasiliteter som spa, badstue og innendørsbasseng.

Motel Agency-Blogg Støtvig Hotel

Ramme Fjordhotell, ca 40 minutter fra Oslo, er et boutiquehotell som ligger i et herskapshus fra 1700-tallet, omgitt av vakre hager og skoger. Edvard Munch bodde i huset i en årrekke, og hotellet tilbyr luksuriøse rom og suiter, og har en elegant atmosfære som passer perfekt for firmaturer. Dere kan nyte gourmetmåltider basert på lokale råvarer, utforske de vakre hagene og delta på ulike aktiviteter i nærheten.

Motel Agency-Blogg Ramme Fjordhotell

Noreheim Hotel ligger ved naturskjønne Norefjell, ca. to timers kjøretur fra Oslo. Dette hotellet er omgitt av vakre fjell og innsjøer, og tilbyr en autentisk opplevelse av norsk natur og kultur. Dere kan delta på guidede turer i fjellene, sykle langs naturskjønne stier eller ta en båttur på Krøderen. Hotellet tilbyr også lokale spesialiteter og komfortable rom for et avslappende opphold.

Motel Agency-Blogg Noreheim Hotel

Lily Country Club er en eksklusiv resort som ligger på Kløfta. Dette moderne hotellet tilbyr lekre rom, omgitt av vakre skoger og en privat golfbane. Dere kan spille golf, nyte avslappende spa-behandlinger eller ta en tur i naturen. Resortet har også flere restauranter som serverer gourmetmat og en rekke aktiviteter for teambuilding og moro.

Motel Agency-Blogg Lily Country Club

Uansett hvilket sted du velger for din firmatur i Oslo-området, vil disse destinasjonene garantert imponere. Husk å planlegge aktiviteter og arrangementer som passer for alle, slik at alle kan delta og nyte turen. Med riktig planlegging og et fantastisk sted å bo, vil din firmatur bli en suksess og bidra til å styrke båndene i teamet. Kontakt oss nå for et uforpliktende forslag på iselin@motelagency.no eller legg inn en forespørsel på www.motelagency.no. Vi ser frem til å høre fra dere! Flere artikler av interesse for deg som planlegger firmatur finner du her.

Comments


bottom of page