top of page

Skal du planlegge et event i Oslo? Her er 5 nye tilskudd til eventlokaler i Oslo.

Hovedstaden vår er i stadig utvikling og nye, spennende steder dukker opp med jevne mellomrom. Her har vi håndplukket noen av lokasjonene som vi mener det er verdt å sjekke ut:

Torgterrassen: En stor takterrasse rett ved Karl Johans gate som tilbyr løsninger både innendørs og utendørs. Med kapasitet til over 350 gjester, egen vinbar og et brasseri som serverer delikatesser fra både vann og land, er dette et ideelt sted for større events.

 

Tullinløkka Takterrasse: Midt i hjertet av Oslo på nye Tullinløkka, byr denne takterrassen på storslagen utsikt over Oslofjorden. Med plass til opptil 170 gjester stående eller 100 sittende under pergolaen, og med mat levert av Fursetgruppen, er dette en perfekt lokasjon for en sommerfest.
 

Carls: Et multifunksjonelt lokale på over 3000 kvadratmeter på Carl Berner, bestående av kafeer, barer, restauranter og eventlokaler. Med rom som Arena, Storstua og Tannhjulet, med rom for henholdsvis 300, 160 og 40 gjester, tilbyr Carls fleksible løsninger for enhver type arrangement. Allerede blitt et superpopulært sted!
 

Ambassaden: Endelig åpent for hvermannsen! Ta steget innenfor de tidligere strengt bevoktede portene til den gamle Amerikanske ambassaden rett ved Solli Plass. Nå omgjort til et spennende eventlokale, tilbyr Ambassaden plass til 350 gjester i et storslått eventlokale, en takterrasse med 360 graders utsikt, flere restauranter og en av landets beste vinkjellere. Virkelig verdt å sjekke ut!
 

Goldie: Bare et steinkast fra Youngstorget finner vi Goldie, et eksklusivt eventlokale med plass til opptil 500 gjester. Med bar, scene og et interiør som oser av 70- og 80-tallets glamour, tilbyr Goldie en unik atmosfære for deres firmafest. Lokalet har også to karaokerom for de som vil slå ut håret litt ekstra. Real Mat sørger for topp kvalitet mat og drikke til eventet.

 


Dette er våre fem håndplukkede lokaler, men vi har fortsatt et par jokere i ermet 😉

Ta kontakt dersom du trenger flere tips, forslag eller et konkret tilbud!

Kommentarer


bottom of page