Skal du planlegge et event i Oslo? Her er 5 nye tilskudd til eventlokaler i Oslo

Hovedstaden vår er i stadig utvikling og nye, spennende steder dukker opp med jevne mellomrom. Her har vi håndplukket noen av lokasjonene som vi mener det er verdt å sjekke ut:

En stor takterrasse rett ved Karl Johans gate som tilbyr løsninger både innendørs og utendørs. Med kapasitet til over 350 gjester, egen vinbar og et brasseri som serverer delikatesser fra både vann og land, er dette et ideelt sted for større events.

Midt i hjertet av Oslo på nye Tullinløkka, byr denne takterrassen på storslagen utsikt over Oslofjorden. Med plass til opptil 170 gjester stående eller 100 sittende under pergolaen, og med mat levert av Fursetgruppen, er dette en perfekt lokasjon for en sommerfest.

Et multifunksjonelt lokale på over 3000 kvadratmeter på Carl Berner, bestående av kafeer, barer, restauranter og eventlokaler. Med rom som Arena, Storstua og Tannhjulet, med rom for henholdsvis 300, 160 og 40 gjester, tilbyr Carls fleksible løsninger for enhver type arrangement. Allerede blitt et superpopulært sted!

Endelig åpent for hvermannsen! Ta steget innenfor de tidligere strengt bevoktede portene til den gamle Amerikanske ambassaden rett ved Solli Plass. Nå omgjort til et spennende eventlokale, tilbyr Ambassaden plass til 350 gjester i et storslått eventlokale, en takterrasse med 360 graders utsikt, flere restauranter og en av landets beste vinkjellere. Virkelig verdt å sjekke ut!

Bare et steinkast fra Youngstorget finner vi Goldie, et eksklusivt eventlokale med plass til opptil 500 gjester. Med bar, scene og et interiør som oser av 70- og 80-tallets glamour, tilbyr Goldie en unik atmosfære for deres firmafest. Lokalet har også to karaokerom for de som vil slå ut håret litt ekstra. Real Mat sørger for topp kvalitet mat og drikke til eventet.

Dette er våre fem håndplukkede lokaler, men vi har fortsatt et par jokere i ermet 😉

Ta kontakt dersom du trenger flere tips, forslag eller et konkret tilbud!

25 Jun, 2024
Som arkitekt, er det viktig å stadig utvide sin horisont og finne inspirasjon til nye prosjekter. Hva kan være bedre enn å besøke noen av verdens mest arkitektonisk imponerende byer? Her er vår liste over 10 byer som bør være på enhver arkitekts "must-visit" liste:
25 Jun, 2024
Disse 5 alpebyene er perfekte for firmagrupper!
25 Apr, 2024
Det kan være mange grunner til at en bedrift velger å ta med de ansatte på firmatur. Slike turer kan blant annet bedre det sosiale miljøet på arbeidsplassen, skape tettere bånd mellom de ansatte, styrke firmakulturen, og legge til rette for faglig påfyll. Men, kan arbeidsgiver dekke kostnadene til firmaturene uten skattemessige konsekvenser for de ansatte? Dette spørsmålet dukker opp ofte ved planlegging av firmaturer. Daglig Leder i event-reisebyrået Motel Agency Ketil Iwe Thorsteinsen satte seg ned med Advokatfullmektig Jon A. Neder i Advokatfirmaet Hjort DA for å få en skikkelig oversikt over hvor mye faglig innhold man må ha på firmaturen for å unngå skatteplikt for de ansatte.  Her er fasiten fra en ekspert på området:
25 Apr, 2024
Mange har i disse dager fått oppgaven med å arrangere høstens eller neste års firmatur. Vi intervjuet en kunde for hennes erfaringer fra firmaturen de arrangerte til Dublin. Her er 5 tips fra Desiree, prosjektleder i SEMPRO , til deg som skal arrangere firmatur.
25 Apr, 2024
Her gir vi dere en lissepasning av et program for en firmatur til Manchester og fotballens mekka!
25 Apr, 2024
Har du fått oppgaven med å arrangere årets eller neste års firmatur? Eller sitter du som sjef for selskapet og lurer på hvor dere skal dra og hvordan du skal arrangere turen? Her er fem viktige ting du bør tenke på:
25 Apr, 2024
Å dra på tur med firmaet blir ofte tenkt på som fest og feiring i forbindelse med gode økonomiske tall. I nedgangstider derimot, er det gjerne interne arrangementer og reiser som først blir kuttet. Men er dette virkelig det lureste du gjør for å lede selskapet gjennom tunge tider? Her gir vi deg ti gode grunner for å ta med deg dine ansatte på tur:
25 Apr, 2024
Mange salgs- og markedssjefer klør seg ofte i hodet og lurer på hvordan de skal få sine ansatte til å bidra med det lille ekstra, gå den ekstra mila eller ta den ekstra telefonen. Synes du det er vanskelig å finne nye måter å motivere salgsteamet ditt på? Fatt mot! Å nå budsjettmålet for kvartalet eller året kan være enklere enn du tror. Gjennom enkle grep kan du både skape en mer fargerik og kreativ hverdag for dine ansatte, og samtidig øke farten på den enkelte selger.
25 Apr, 2024
Her er de 5 viktigste festivalene du må besøke for å holde deg oppdatert (og hydrert).
25 Apr, 2024
Vi drømmer alle om den dagen på andre siden, der alt har normalisert seg, og vi igjen kan gå på jobb og treffe kollegaer. Som bedriftsleder vil det da være naturlig å samle alle ansatte til et kick-off, for faglig og sosialt påfyll og en markering av at man nå er i gang igjen. Det kan derimot ta lang tid før landegrenser igjen åpnes til det normale. Det naturlige blir da å se til vårt eget utrolig vakre land for egnede reisemål til en bedriftssamling.Her presenterer vi fem av våre favorittreisemål for firmaturer iNorge:
Flere innlegg
Share by: