Slik finner du den perfekte artisten for ditt event

Lurer du på hvordan du kan gi ditt neste arrangement det lille ekstra? Musikk har en unik evne til å forbinde mennesker og skape en atmosfære som få andre elementer kan. En liveopptreden kan forvandle et godt arrangement til et uforglemmelig et. Det gir en ekstra dimensjon av underholdning og glede, og kan til og med forsterke temaet eller budskapet ditt.

Skap en opplevelse, ikke bare en spilleliste

Men det handler ikke bare om å spille noen sanger. Det handler om å skape en opplevelse. Og hvem er bedre til å gjøre dette enn profesjonelle artister? De kan lese publikum, tilpasse seg stemningen, og til og med improvisere basert på publikums respons. De har også en unik evne til å tilpasse seg ulike typer arrangementer, enten det er en formell galla eller en uformell fest.

Visuell magi

I tillegg til å tilby en fantastisk musikkopplevelse, gir live musikk også en visuell komponent som kan være like imponerende. Lys, kostymer, og scenografi kan alle tilpasses for å matche temaet for ditt arrangement, noe som gir en enda mer helhetlig opplevelse.

Suksesshistorier

Vi glemmer aldri gåsehuden da Dagny sang akapella for en intim gruppe på 50-60 personer på Trevarehuset i Henningsvær. Hun delte også personlige historier fra sin oppvekst og liv, noe som gjorde opplevelsen enda mer spesiell. Det var et magisk øyeblikk som virkelig viste kraften i en liveopptreden. Ei heller kan vi glemme hvordan vi plutselig følte oss som om vi var i Havana da vi hadde et kubansk salsaband i ekte Buena Vista Social Club stil på Det Gamle Biblioteket under temaet "Havana Night". Det er slike unike opplevelser som gjør et arrangement uforglemmelig, og det er derfor vi legger så stor vekt på å finne den rette artisten for hvert enkelt arrangement.

Vårt nettverk

For de som lurer på hvilke artister vi kan tilby, har vi tilgang til noen av de beste i landet gjennom vårt samarbeid med United Stage Norge, med alt fra Hagle og Bausa til CC Cowboys og Lukas Graham. Vi samarbeider også med de andre ledende byråene i Norge, som gir oss en unik mulighet til å tilby et bredt spekter av artister. Med våre kontakter og nettverk, kan vi trygt si at vi har tilgang til alle de store artistene i Norge.

Vårt nettverk

Du kan kontakte oss for et uforpliktende forslag på ketil@motelagency.no. Vi hjelper deg å finne den rette artisten til ditt event!

25 Jun, 2024
Som arkitekt, er det viktig å stadig utvide sin horisont og finne inspirasjon til nye prosjekter. Hva kan være bedre enn å besøke noen av verdens mest arkitektonisk imponerende byer? Her er vår liste over 10 byer som bør være på enhver arkitekts "must-visit" liste:
25 Jun, 2024
Hovedstaden vår er i stadig utvikling og nye, spennende steder dukker opp med jevne mellomrom. Her har vi håndplukket noen av lokasjonene som vi mener det er verdt å sjekke ut:
25 Jun, 2024
Disse 5 alpebyene er perfekte for firmagrupper!
25 Apr, 2024
Det kan være mange grunner til at en bedrift velger å ta med de ansatte på firmatur. Slike turer kan blant annet bedre det sosiale miljøet på arbeidsplassen, skape tettere bånd mellom de ansatte, styrke firmakulturen, og legge til rette for faglig påfyll. Men, kan arbeidsgiver dekke kostnadene til firmaturene uten skattemessige konsekvenser for de ansatte? Dette spørsmålet dukker opp ofte ved planlegging av firmaturer. Daglig Leder i event-reisebyrået Motel Agency Ketil Iwe Thorsteinsen satte seg ned med Advokatfullmektig Jon A. Neder i Advokatfirmaet Hjort DA for å få en skikkelig oversikt over hvor mye faglig innhold man må ha på firmaturen for å unngå skatteplikt for de ansatte.  Her er fasiten fra en ekspert på området:
25 Apr, 2024
Mange har i disse dager fått oppgaven med å arrangere høstens eller neste års firmatur. Vi intervjuet en kunde for hennes erfaringer fra firmaturen de arrangerte til Dublin. Her er 5 tips fra Desiree, prosjektleder i SEMPRO , til deg som skal arrangere firmatur.
25 Apr, 2024
Her gir vi dere en lissepasning av et program for en firmatur til Manchester og fotballens mekka!
25 Apr, 2024
Har du fått oppgaven med å arrangere årets eller neste års firmatur? Eller sitter du som sjef for selskapet og lurer på hvor dere skal dra og hvordan du skal arrangere turen? Her er fem viktige ting du bør tenke på:
25 Apr, 2024
Å dra på tur med firmaet blir ofte tenkt på som fest og feiring i forbindelse med gode økonomiske tall. I nedgangstider derimot, er det gjerne interne arrangementer og reiser som først blir kuttet. Men er dette virkelig det lureste du gjør for å lede selskapet gjennom tunge tider? Her gir vi deg ti gode grunner for å ta med deg dine ansatte på tur:
25 Apr, 2024
Mange salgs- og markedssjefer klør seg ofte i hodet og lurer på hvordan de skal få sine ansatte til å bidra med det lille ekstra, gå den ekstra mila eller ta den ekstra telefonen. Synes du det er vanskelig å finne nye måter å motivere salgsteamet ditt på? Fatt mot! Å nå budsjettmålet for kvartalet eller året kan være enklere enn du tror. Gjennom enkle grep kan du både skape en mer fargerik og kreativ hverdag for dine ansatte, og samtidig øke farten på den enkelte selger.
25 Apr, 2024
Her er de 5 viktigste festivalene du må besøke for å holde deg oppdatert (og hydrert).
Flere innlegg
Share by: