top of page

Slik finner du den perfekte artisten for ditt event

Lurer du på hvordan du kan gi ditt neste arrangement det lille ekstra? Musikk har en unik evne til å forbinde mennesker og skape en atmosfære som få andre elementer kan. En liveopptreden kan forvandle et godt arrangement til et uforglemmelig et. Det gir en ekstra dimensjon av underholdning og glede, og kan til og med forsterke temaet eller budskapet ditt.


Motel Agency-Blogg-Slik finner du den perfekte artisten for ditt event bild 1

Skap en opplevelse, ikke bare en spilleliste

Men det handler ikke bare om å spille noen sanger. Det handler om å skape en opplevelse. Og hvem er bedre til å gjøre dette enn profesjonelle artister? De kan lese publikum, tilpasse seg stemningen, og til og med improvisere basert på publikums respons. De har også en unik evne til å tilpasse seg ulike typer arrangementer, enten det er en formell galla eller en uformell fest.


Visuell magi

I tillegg til å tilby en fantastisk musikkopplevelse, gir live musikk også en visuell komponent som kan være like imponerende. Lys, kostymer, og scenografi kan alle tilpasses for å matche temaet for ditt arrangement, noe som gir en enda mer helhetlig opplevelse.

Motel Agency-Blogg-Slik finner du den perfekte artisten for ditt event bild 2

Suksesshistorier

Vi glemmer aldri gåsehuden da Dagny sang akapella for en intim gruppe på 50-60 personer på Trevarehuset i Henningsvær. Hun delte også personlige historier fra sin oppvekst og liv, noe som gjorde opplevelsen enda mer spesiell. Det var et magisk øyeblikk som virkelig viste kraften i en liveopptreden. Ei heller kan vi glemme hvordan vi plutselig følte oss som om vi var i Havana da vi hadde et kubansk salsaband i ekte Buena Vista Social Club stil på Det Gamle Biblioteket under temaet "Havana Night". Det er slike unike opplevelser som gjør et arrangement uforglemmelig, og det er derfor vi legger så stor vekt på å finne den rette artisten for hvert enkelt arrangement.

Motel Agency-Blogg-Slik finner du den perfekte artisten for ditt event bild 3

Vårt nettverk

For de som lurer på hvilke artister vi kan tilby, har vi tilgang til noen av de beste i landet gjennom vårt samarbeid med United Stage Norge, med alt fra Hagle og Bausa til CC Cowboys og Lukas Graham. Vi samarbeider også med de andre ledende byråene i Norge, som gir oss en unik mulighet til å tilby et bredt spekter av artister. Med våre kontakter og nettverk, kan vi trygt si at vi har tilgang til alle de store artistene i Norge.


Ta kontakt

Du kan kontakte oss for et uforpliktende forslag på ketil@motelagency.no, eller legge inn en forespørsel her. Vi hjelper deg å finne den rette artisten til ditt event!

bottom of page