top of page

Våre 5 tips til spahoteller i Norden

Nå som stadig flere arbeidsgivere ser verdien av å belønne og motivere ansatte med firmaturer, er det viktig å velge riktig destinasjon. Hvis du er på jakt etter en avslappende og luksuriøs opplevelse, er spahoteller et populært valg. Her er vår liste over fem spahoteller i Norden som egner seg spesielt godt for firmaturer:


1. Yasuragi, Stockholm, Sverige.

Yasuragi er et japansk-inspirert spa-hotell som egner seg perfekt for en avslappende firmatur. Her kan du og dine ansatte nyte tradisjonell japansk mat, ta varme bad i hotspringene, slappe av i badstuer og nyte avslappende massasje. Alt dette kan dere gjøre mens dere nyter en vakker utsikt over skjærgården.

Motel Agency-Blogg Yasuragi, Stockholm

2. Blue Lagoon, Reykjavik, Island.

Blue Lagoon er et verdenskjent spa-hotell som er perfekt for en luksuriøs firmatur. Dere kan nyte den varme, mineralrike blågrønne lagunen som er omgitt av en dramatisk vulkansk setting. Spa-hotellet tilbyr også en rekke behandlinger, og er kjent for sin avslappende atmosfære.

Motel Agency-Blogg Blue Lagoon, Reykjavik

3. The Well, Sofiemyr, Norge.

På The Well får du tid til de virkelig viktige tingene i livet, bare 15 minutter unna Oslo. Her kan du oppleve 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, Orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer. Hotellet åpnet i 2021, og kan by på moderne rom med elementer fra naturen.

Motel Agency-Blogg The Well, Sofiemyr

4. Nimb Hotel, København, Danmark.

Nimb Hotel ligger i hjertet av København og tilbyr en av de mest luksuriøse spa-opplevelsene i byen. Spa-hotellet har et dampbad, boblebad og en avslappende lounge hvor dere kan nyte en kopp te eller et glass champagne. Det er også et utvalg av behandlinger tilgjengelig.

Motel Agency-Blogg Nimb Hotel, København

5. Falkenberg Strandbad, Falkenberg, Sverige.

Falkenberg Strandbad er et luksuriøst hotell og spa ved kysten av Falkenberg i Sverige. Med sin beliggenhet ved Kattegat har hotellet fantastisk utsikt over havet og den vakre kystlinjen. Hotellet har en avslappet og eksklusiv atmosfære, og tilbyr en rekke fasiliteter som spa, innendørs- og utendørsbassenger, flere restauranter, barer og en privat strand.

Motel Agency-Blogg Falkenberg Strandbad, Falkenberg

Hvis du er interessert i å planlegge en spahelg for din bedrift, kan Motel Agency hjelpe deg med alt fra transport og overnatting til å skreddersy en unik og avslappende spaopplevelse for dine ansatte. Vi kan sørge for at alt blir tatt hånd om, slik at dere kan slappe av og nyte oppholdet. Kontakt oss for et uforpliktende forslag på ketil@motelagency.no, eller legg inn en forespørsel via www.motelagency.no.


Se flere artikler om temaet firmaturer og reiseinspirasjon her.

Opmerkingen


bottom of page