top of page

Færøyene

Motel Agency-Destinasjoner Færøyene 1

Sammendrag

Dra til Færøyene på en uforglemmelig firmatur

 

En firmatur til Færøyene er en uforglemmelig opplevelse! Færøyene, en øygruppe i det nordlige Atlanterhavet, midt mellom Norge, Island og Skottland, er kjent for sin unike natur og rike kultur. Øyene ble bosatt av norrøne landnåmsmenn på 800-tallet og har siden Kielfreden i 1814 vært en del av Kongeriket Danmark. I dag er Færøyene et moderne samfunn med en infrastruktur som inkluderer undersjøiske tunneler, demninger og broer mellom øyene, noe som gjør det enkelt å utforske øygruppen.

 

Turen starter i Færøyenes hovedstad, Tórshavn. Med sine fargerike hus, plassert mellom fjellene og havet, er Tórshavn et perfekt utgangspunkt for deres firmatur. Her kan dere nyte litt fritid for å utforske byen og oppleve det lokale livet.

 

Med partnere over hele Færøyene har vi skreddersydd et program med 10 turer og aktiviteter til noen av de mest populære attraksjonene, samt turer utenfor allfarvei. Turene er varierte for å sikre at vi har noe for alle. Lokale og erfarne guider vil være med på alle turene, og alle turene inkluderer lunsj på turen, samt drikke og forfriskninger på bussen.

 

En av disse turene er en fjelltur, som er bare en av de mange opplevelsene vi kan tilby. Vi tilpasser turen etter gruppens fysiske nivå, og det er mange ulike ruter å velge mellom. En av de mest populære turene starter fra landsbyen Saksun, kjent for sin tidevannslagune og mange elver og fossefall, og går over fjellet til tettstedet Tjørnuvík, som ligger på stranda i den nordligste delen av øya Streymoy. Ved ankomst i Tjørnuvík blir det servert nystekte burgere og god drikke. Etter fjellturen er det tid for litt avslapning på hotellet i Tórshavn før kvelden fortsetter med en uformell middag og fest på et av de lokale spisestedene.

Motel Agency-Destinasjoner Færøyene 2
Motel Agency-Destinasjoner Færøyene 5
Motel Agency-Destinasjoner Færøyene
Motel Agency-Destinasjoner Færøyene 4

Dagen etter gir vi dere muligheten til å utforske mer av Færøyene på egenhånd. Kanskje en tur til noen av de andre øyene, eller en dag i Tórshavn for å oppleve mer av den lokale kulturen. 

 

Med vår ekspertise og lokalkunnskap i å organisere firmaturer til Færøyene, kan vi garantere en unik og minneverdig opplevelse for dere alle. Vi skreddersyr turen etter deres ønsker og behov, og sørger for at dere får oppleve det beste Færøyene har å tilby. Ta kontakt med oss nå for å planlegge den ultimate firmaturen til Færøyene, og opplev disse fantastiske øyene på sitt beste!

bottom of page