top of page

Ros

Motel Agency- ros Norboat

Norboat

"Da båtbransjen sto foran utfordringer, skapte vi sammen med Motel Agency en sterk faglig arena på Fornebu. De var en fryd å jobbe med, kombinerte kreativitet med lydhørhet, og sørget for at dette virkelig føltes som VÅR konferanse. Resultatet var bunnsolid og profesjonelt fra A til Å. 98% av deltakerne vil komme tilbake, og konferansen fikk en gjennomsnittlig tilbakemelding på 5,45 av 6. Det sier vel alt."

​— Magnus Frøshaug Ryhjell, Daglig Leder, Norboat

Motel Agency- ros Finn.no Barcelona

Finn.no

"Vi har nylig brukt Motel Agency AS på ulike turer og er meget fornøyde. De er alltid tilgjengelige, de er engasjerte, de kommer med gode og kreative løsninger, og er en virkelig god støtte når man skal arrangere en tur for flere personer. Vi kan senke skuldrene, i visshet om at de vil ha kontroll fra start til slutt. Jeg vil definitivt anbefale Motel Agency AS som en samarbeidspartner."

​— Alexandra Roos, Event manager, B2B Marketing

Motel Agency- ros Finn.no Chamonix

Finn.no

"Det er ikke lett lede en saueflokk som til stadighet ønsker endring i både retning og opplevelser. Men dette slapp vi heldigvis oppleve følelsen av! Uansett hva som dukket opp underveis i planleggingen av vår tur til Chamonix, og også da vi var der, ordnet Motel opp! Det har aldri vært så enkelt reise på tur noen gang! Og heller aldri så hyggelig, da vi hadde den gleden av å ha med oss verdens mest positive person sendt fra Motel! Proft, smidig og med stålkontroll på budsjettet, jeg kan ikke annet enn å anbefale denne gjengen på det sterkeste!!! Vi skal lett bruke de igjen :)"

​— Marte Marie Lehne, Key Account Manager

Motel Agency- ros Crayon Marbella

Crayon

"Motel Agency har vært Crayons hovedleverandør av firmaturer de siste tre årene, til steder som blant andre Marbella, Lofoten og Barcelona. Motel Agency håndterer med letthet og lave skuldre store grupper på over 300 personer. Vi føler oss alltid tett fulgt opp i prosessen både i forkant av turen og underveis, og følt oss trygge på at alle detaljer er tatt høyde for. Vi kunne ikke vært med fornøyde og gleder oss til det videre samarbeidet med denne fine gjengen, også på mindre events på hjemmebane."

​— Espen Viskjer, Kommunikasjons- og Markedsdirektør

Motel Agency- ros Vipps China

Vipps

"Vi er superfornøyde med Motel Agency og deres leveranse fra start til slutt. Samarbeidsformen var laidback samtidig profesjonell. I tillegg til smarte løsninger, fleksibilitet og god planlegging ble ikke dette annet enn en stor suksess."

​— Britt Louise Amdam Larsen, Sales and Marketing

Motel Agency- ros Idemitsu Svalbard

Idemitsu Petroleum

"Proffe og hyggelige folk med stort kontaktnett og masse erfaring. Anbefales på det varmeste for en skreddersydd opplevelse der alt går på skinner. Kjempefornøyd!"

​— Ida Hvål, Kommunikasjonsdirektør

Motel Agency- ros Holte Consulting Stockholm

Holte Consulting

"Gode personlige egenskaper kombinert med høy servicefaktor og presis kommunikasjon. De setter seg godt inn i virksomheten og hva den ønsker å lykkes med. For oss har dette ført til svært kulturbyggende og vellykkede turer."
— Trygve Sagen, Adm. Direktør

Motel Agency- ros Schibsted Island

Schibsted

"Motel Agency leverte på alle punkter, og vi følte oss veldig godt ivaretatt både i forkant og på selve turen. God forståelse for våre behov, svært løsningsorienterte og generelt høy standard på kvalitet og service. Vi er svært fornøyd, og benytter gjerne deres tjenester igjen."
— Cathrine Ruth, Salgsdirektør

Motel Agency- ros Norwegian Broker

Norwegian Broker

"Dette er kvalitet i alle ledd - bra folk, har alltid kunden i fokus og er dyktige på å skape det lille ekstra."

​— Rune Eriksen, Leder, Eiendom

Motel Agency- ros Capgemini

Capgemini

"Personlige, profesjonelle og med en unik forståelse for våre behov. Motel Agency leverte på alle punkter, både i forberedelse og ved gjennomføring. Vi anbefaler de på det sterkeste og ser fram til neste samarbeid!"

​— Torleiv Opsal, CFO

Motel Agency- ros Sempro

Sempro

"Utrolig dyktige folk, som har en unik evne til å se behovet til kunden. Perfekt oppfølging og fleksibilitet som ga oss en meget god opplevelse. Terningkast 6."

​— Desiree Kråkøy, Prosjektleder

Motel Agency- ros Suzuki Norge

Suzuki Norge

"Veldig hyggelige mennesker som alltid er ryddige og løsningsorienterte – og leverer bra på det kreative. Fremstår som meget verdensvante! Vi kan trygt anbefale Motel Agency."

​— Simen Christensen, Regionsjef

Motel Agency- ros Brightstar Island

Brightstar

"En fantastisk opplevelse som var profesjonelt utført til hver minste detalj. God service, good people, super stemning og kule aktiviteter! Tusen takk, vi anbefaler Motel Agency på det sterkeste."
— Sophie Lindvik, Brand Manager

TV2

"Turen ble en unik opplevelse for oss i TV 2 og våre samarbeidspartnere. Strålende opplegg! Stor takk til Andreas og Motel Agency."

— Stig Omland, Rådgiver Konsept

bottom of page