top of page

Lofoten

Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 1

Sammendrag

En firmatur til Lofoten er en reise inn i det ville og vakre nord, en oppdagelsesferd gjennom storslått natur, rik kultur og uforglemmelige opplevelser. Fra de dramatiske fjellene til de krystallklare havene, vil dere oppleve en mangfoldighet av aktiviteter som styrker teamet og skaper minner for livet.

 

Start eventyret i Lofotens pittoreske hjerte, enten det er i det sjarmerende fiskeværet Henningsvær eller i den livlige byen Svolvær, avhengig av størrelsen på gruppen. Begge steder tilbyr komfortabel innkvartering og er kjent for sin unike atmosfære, omgitt av storslått natur og rik kultur.

 

En fisketur på Lofotens hav er en opplevelse dere ikke vil gå glipp av. Her kan dere prøve lykken med fiskestangen og kanskje få en skikkelig storfangst. Langs veien vil guiden fortelle historier om fiske og livet her i Lofoten, og hvis dere er heldige, kan dere se hvaler.

 

Etter å ha utforsket Lofotens maritime landskap, er det tid for å dykke dypere inn i øygruppens unike attraksjoner. Tilbring en hel dag på øya Skrova, inkludert en RIB-safari for å se havørner. Skrova er kjent for sin vakre natur og rike kulturhistorie, og en guidet tur rundt øya vil gi dere muligheten til å lære mer om dette unike stedet.

 

For de som ønsker litt ekstra utfordring og spenning, kan vi arrangere en "Lofoten Challenge". Dette er en teambuilding-aktivitet som vil teste både samarbeidsevner og fysiske ferdigheter, og er en flott måte å styrke teamet på.

Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 2
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 5
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 3
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 4

Utforsk Lofotens natur og kulturhistorie gjennom vandreturer i det vakre landskapet. Med en erfaren guide kan dere lære om områdets rike historie og kultur, samtidig som dere nyter den fantastiske naturen.

 

Et besøk til Gallery Lofoten i Henningsvær er også et must. Dette galleriet er kjent for sin samling av kunstverk som skildrer Lofotens unike landskap og kultur.

 

Avslutt dagen med en middag og fest på Trevarefabrikken i Henningsvær. Dette unike stedet er kjent for sin gode mat og livlige atmosfære, og er det perfekte stedet for å feire en vellykket firmatur.

 

Med vår ekspertise og lokalkunnskap i å organisere firmaturer til Lofoten, kan vi garantere en unik og minneverdig opplevelse for dere alle. Vi skreddersyr turen etter deres ønsker og behov, og sørger for at dere får oppleve det beste Lofoten har å tilby. Ta kontakt med oss nå for å planlegge den ultimate firmaturen til Lofoten, og opplev denne fantastiske øygruppen på sitt beste!

bottom of page