top of page

Paris

Motel Agency-Destinasjoner Paris 1

Sammendrag

Paris: Skreddersydd firmatur til Frankrikes hovedstad

Paris, kjent som "Lysenes by", er en by som oser av historie, kultur, og sofistikert sjarm. Med sin rike historie, kulturelle mangfold og kulinariske herligheter, er det ingen overraskelse at Paris er et populært valg for firmaturer. Her er noen av de unike opplevelsene vi kan tilby for din neste firmatur til Paris.

 

Historie, kultur & aktiviteter

Fra de brosteinsbelagte gatene i Le Marais til de ikoniske landemerkene som Eiffeltårnet og Louvre, er det en by som har noe for alle. For de som er interessert i historie, kan en guidet tur i byen gi en dypere forståelse av Paris' rike fortid og dens betydning i verdenssamfunnet.

 

Sportslige begivenheter

Paris er også kjent for sine sportslige begivenheter. For tennisentusiaster, kan en tenniskamp på Roland Garros være en uforglemmelig opplevelse. For fotballfans, kan en fotballkamp med Paris Saint-Germain (PSG) på Parc des Princes gi et innblikk i den lidenskapelige fotballkulturen i byen.

 

Mat, drikke & natteliv

Paris er kjent for sin kulinariske scene, og det er ingen bedre måte å oppleve det på enn med en middag på en luksuriøs båt på Seinen. For de som foretrekker en mer avslappet atmosfære, kan en barrunde i Le Marais være en morsom og autentisk opplevelse. Når solen går ned, våkner Paris til liv. Fortsett kvelden med et show på Moulin Rouge, en av Paris' mest populære attraksjoner. Vi kan selvfølgelig ordne bord og inngang for dere. For de som elsker cocktails, er et besøk til det verdenskjente Hotel Costes et must.

 

Luksuriøs overnatting

Paris er hjem til noen av verdens mest luksuriøse hoteller. Soho House, Hotel Amour, og George V er bare noen av de stedene hvor du kan nyte førsteklasses service og komfort. Disse hotellene er også kjent for sine fantastiske barer, hvor du kan nyte en cocktail eller to i en sofistikert atmosfære.

Motel Agency-Destinasjoner Paris 2
Motel Agency-Destinasjoner Paris
Motel Agency-Destinasjoner Paris 3
Motel Agency-Destinasjoner Paris 4

Racing

For de som søker adrenalin, tilbyr vi banekjøring i utkanten av Paris. Dette er en unik mulighet til å oppleve hastighet og spenning i trygge omgivelser. Med muligheten til å kjøre noen av de mest ettertraktede sportsbilene i verden, er dette en opplevelse som garantert vil få pulsen til å stige.

 

Shopping

For de som elsker shopping, er Paris et paradis. Byen er kjent for sine luksuriøse butikker og motehus, og vi kan organisere private shoppingturer til de mest eksklusive butikkene.

 

Skreddersydde firmaturer

Vi har lang erfaring med å organisere skreddersydde firmaturer til Paris. Vi tar oss av alt fra transport og overnatting til planlegging av unike teambuilding-aktiviteter og spennende arrangementer. La oss sammen skape en uforglemmelig firmatur til Paris for deg og ditt team.

bottom of page