top of page

Roma

Motel Agency-Destinasjoner Roma 1

Sammendrag

Utforsk det historiske hjertet av Italia med en uforglemmelig firmatur til Roma. Byen som er kjent for sin rike historie, arkitektur og deilige mat, vil garantert fortrylle deg og ditt team.

 

Opplev Romas ikoniske monumenter med en guidet tur til Colosseum og Forum Romanum. Lær om den gamle romerske sivilisasjonens storhet og gå i fotsporene til gladiatorer og keisere.

 

Nyt et pizzakurs i en sjarmerende olivenlund, der du vil lære hemmelighetene bak å lage den perfekte italienske pizzaen. Dette blir en morsom og smakfull opplevelse som vil engasjere hele teamet.

 

Ta en Vespatur gjennom byens sjarmerende gater sammen med lokale romere. Opplev den autentiske italienske kulturen og sjarmen på to hjul.

Motel Agency-Destinasjoner Roma 2
Motel Agency-Destinasjoner Roma 5
Motel Agency-Destinasjoner Roma 3
Motel Agency-Destinasjoner Roma 4

Avslutt dagen med en eksklusiv middag på Casina Valadier, en fantastisk restaurant med panoramautsikt over hele byen. Her vil dere bli servert deilige italienske retter i en uforglemmelig atmosfære.

 

Roma vil fascinere dere med sin blendende skjønnhet, rike historie og pulserende kultur. Vi i Motel Agency er eksperter på firmaturer og vil sørge for at deres reise blir skreddersydd etter deres ønsker og behov. Ta kontakt med oss nå for å planlegge den ultimate firmaturen til Roma, og opplev Italias storhet på sitt beste!

bottom of page