top of page

Stockholm

Motel Agency-Destinasjoner Stockholm 1

Sammendrag

Utforsk Stockholms skjønnhet på din skreddersydde firmatur til den svenske hovedstaden!

 

Velkommen til Stockholm, en by kjent for sin vakre skjærgård, historiske arkitektur og levende kulturliv. La Motel Agency være din guide når vi skaper en skreddersydd firmatur til Stockholm som vil gi deg og ditt team uforglemmelige opplevelser.

 

Utforsk den fortryllende skjærgården rundt Stockholm og bli med på en spennende regatta på de glitrende vannene. Nyt den friske sjøluften mens du konkurrerer mot dine kolleger, og opplev den fantastiske utsikten over Stockholms skjærgård.

 

Nyt en deilig middag på TAK, en populær restaurant som ligger i hjertet av Stockholm. Her kan du nyte en unik blanding av japansk og nordisk mat i en moderne og trendy atmosfære. Etter middagen kan dere feste natten lang på Cafe Opera, et av Stockholms mest ikoniske nattklubber. Dans til den pulserende musikken og nyt den eksklusive atmosfæren på dette elegante stedet.

 

Ta en kulturell pause og besøk Fotografiska, et av verdens mest anerkjente fotografi-museer. Utforsk de spennende utstillingene og la deg inspirere av de fantastiske fotografiene som er utstilt.

Motel Agency-Destinasjoner Stockholm 2
Motel Agency-Destinasjoner Stockholm 5
Motel Agency-Destinasjoner Stockholm 3
Motel Agency-Destinasjoner Stockholm 4

Teambuilding i Stockholm blir en spennende opplevelse som styrker samholdet i ditt team. Vi tilbyr en rekke aktiviteter som kan tilpasses dine ønsker og behov, og skaper en uforglemmelig opplevelse for alle.

 

La Motel Agency ta hånd om planleggingen av din firmatur til Stockholm. Vi tar oss av alt fra transport og overnatting til planlegging av arrangementer. Vårt erfarne team står klare til å sikre at din firmatur blir en suksess og gir deg minner for livet.

 

Velg Stockholm som destinasjon for din neste firmatur, og opplev den vakre skjønnheten og kulturen i den svenske hovedstaden. Ta kontakt med Motel Agency i dag for å starte planleggingen av din skreddersydde firmatur til Stockholm. Vi ser frem til å skape en inspirerende begivenhet for din firmatur til den vakre svenske hovedstaden.

bottom of page