top of page

Amsterdam

Motel Agency-Destinations Amsterdam 1

Summary

Amsterdam, kjent for sine sjarmerende kanaler, historiske bygninger og livlige kultur, er et ideelt reisemål for firmaturer. Byen er rik på historie og kultur, og tilbyr en rekke aktiviteter som passer for alle interesser.

 

Vi anbefaler å bo på et av byens beste hoteller, som for eksempel Waldorf Astoria, De L'Europe Amsterdam, The Dylan, eller trendy The Hoxton. Disse hotellene tilbyr luksuriøse fasiliteter og er sentralt plassert, noe som gjør det enkelt å utforske byen.

 

Start opplevelsen med et besøk til Heineken Experience for en VIP-tur, hvor dere kan lære om historien til dette verdensberømte bryggeriet og smake på noen av deres fineste øl. For kunstelskere, er et besøk til Van Gogh-museet et must. Her kan dere beundre noen av de mest kjente verkene til denne berømte nederlandske kunstneren.

 

For de som ønsker å utforske byen på en mer aktiv måte, kan vi arrangere en guidet sykkeltur i Amsterdam. Dette er en flott måte å se byen på, og gir en unik mulighet til å oppleve byens sjarm og skjønnhet på nært hold.

Motel Agency-Destinations Amsterdam 2
Motel Agency-Destinations Amsterdam 5
Motel Agency-Destinations Amsterdam 3
Motel Agency-Destinations Amsterdam 4

Etter en dag full av aktiviteter, kan dere nyte en deilig middag på en av byens mange restauranter. Vi anbefaler Restaurant De Kas for lunsj, og for middag kan dere prøve Restaurant Taiko, kjent for sin innovative og smakfulle mat. Vi foreslår også et besøk til REM Eiland. Dette stedet har en fascinerende historie. Det var opprinnelig en kringkastingsplattform for det første nederlandske kommersielle fjernsynet, TV Noordzee. I dag er REM Eiland et moderne restaurantkonsept. De robuste og industrielle elementene fra den tidligere kringkastingsplattformen, kombinert med den fantastiske utsikten, skaper en unik opplevelse for besøkende. Å spise på REM Eiland er som å spise med et stykke historie.

 

Amsterdam er en by som har noe for alle. Enten dere er interessert i kunst, historie, mat eller bare ønsker å slappe av og nyte atmosfæren, vil dere finne noe som passer for dere i denne fantastiske byen. Ta kontakt med oss for å planlegge den ultimate firmaturen til Amsterdam.

bottom of page