top of page

Berlin

Motel Agency-Destinasjoner Berlin 1

Sammendrag

La oss ta deg med på en uforglemmelig reise til Berlin, - en ideell destinasjon for firmaturer. 

 

Historie, kultur & aktiviteter

Bli med på en guidet omvisning hvor Berlin forteller sin egen fascinerende historie gjennom hver gate, hvert hjørne og hvert nabolag. Opplev det majestetiske Brandenburger Tor, et symbol på samling og frihet. Ta deg tid til å reflektere ved det sterke Holocaust-minnesmerket, og la deg imponere av det historiske Byslottet. Berlinmuren på Bernauer Strasse gir særlig et innblikk i byens historie og sjel. Dette ikoniske landemerket fra den kalde krigen står som en påminnelse om byens fortid og dens vei mot frihet og gjenforening. En guidet tur langs muren gir en dypere innsikt i Berlins historie og dens betydning i verdenssamfunnet. Utforsk byen på sykkel, og oppdag Berlins dynamiske street art-scene i gatene i Kreuzberg og Friedrichshain. Byens fargerike graffiti er uttrykker byens kreativitet og ånd.

 

Mat & drikke

Innfør teamet ditt i byen med en autentisk Trabant City Tour, en unik og morsom opplevelse. Nyt Berlins kulinariske scene på noen av byens mest anerkjente restauranter. Opplev trendy retter på Katz Orange, nyt elegante måltider på MANI Restaurant, eller besøk den Michelin-stjerne belønte Restaurant einsunternull for en virkelig enestående matopplevelse. For de som elsker øl, er et besøk til det lokale Lemke Brewery en fantastisk opplevelse.

Motel Agency-Destinasjoner Berlin 2
Motel Agency-Destinasjoner Berlin 5
Motel Agency-Destinasjoner Berlin 3
Motel Agency-Destinasjoner Berlin 4

Natteliv

Start kvelden med en uforglemmelig partydining-opplevelse på Crackers, kjent for sin eksklusive atmosfære og lekre retter. Etter middag fortsetter dere kvelden på noen av Berlins mest populære nattklubber, Berghain og Sisyphos. Vi fikser selvsagt bord og inngang.

 

Skreddersydde firmaturer

Vi har lang erfaring med å organisere skreddersydde firmaturer til Berlin. Vi tar oss av alt fra transport og overnatting til planlegging av unike teambuilding-aktiviteter og spennende arrangementer. Ta kontakt og la oss sammen skape en uforglemmelig firmatur til Berlin for deg og ditt team.

bottom of page