top of page

Dublin

Motel Agency-Destinasjoner Dublin 1

Sammendrag

En firmatur til Dublin er en reise inn i hjertet av Irland, en oppdagelsesferd gjennom historie, kultur og uforglemmelige opplevelser. Fra de pulserende gatene i Dublin til de historiske landemerkene, vil dere oppleve en mangfoldighet av aktiviteter som styrker teamet og skaper minner for livet.

 

Start eventyret i Irlands livlige hovedstad, Dublin. Ta turen ned Grafton Street, en pulserende gate kjent for sine butikker, puber, og gateartister. Dublin er en by med en rik mat- og drikkekultur, og byr på et bredt utvalg av restauranter som tiltrekker seg noen av de beste kokkene i landet. Nyt en middag på en av byens utsøkte spisesteder, hvor dere kan smake på alt fra tradisjonelle irske retter til internasjonale delikatesser i en atmosfære som vil gjøre kvelden uforglemmelig.

 

Dublin er også et viktig knutepunkt for teknologibransjen, med kontorer for både Google og Microsoft. Disse to teknologigigantene har valgt Dublin som deres europeiske hovedkvarter, noe som gjør byen til et pulserende sentrum for innovasjon og teknologi. For samarbeidspartnere av Google og Microsoft, kan det være mulig å besøke disse imponerende kontorene i hjertet av Dublin, forutsatt at dette avtales direkte med dem. Dette gir en unik mulighet til å få et innblikk i hvordan noen av verdens største teknologibedrifter opererer.

Motel Agency-Destinasjoner Dublin 2
Motel Agency-Destinasjoner Dublin 5
Motel Agency-Destinasjoner Dublin 3
Motel Agency-Destinasjoner Dublin 4

Etter å ha utforsket Dublins teknologiske landskap, er det tid for å dykke dypere inn i byens unike attraksjoner. Bli med på en Musical Pubcrawl, hvor dere kan oppleve byens livlige musikkscene mens dere nyter en pint med Guinness. Besøk også Guinness Storehouse, hvor dere kan lære om historien til denne verdensberømte stouten, og til og med prøve å helle deres egen perfekte pint. Eller ta en tur til Jameson Distillery for å lære om produksjonen av irsk whisky og smake på noen av de beste whiskyene landet har å tilby.

 

Avslutt kvelden med drinker på Vintage Cocktail Club, en av Dublins mest kjente cocktailbarer. Her kan dere nyte en rekke innovative og klassiske cocktails i en avslappet og sofistikert atmosfære.

 

Med vår ekspertise og lokalkunnskap i å organisere firmaturer til Dublin, kan vi garantere en unik og minneverdig opplevelse for dere alle. Vi skreddersyr turen etter deres ønsker og behov, og sørger for at dere får oppleve det beste Dublin har å tilby. Ta kontakt med oss nå for å planlegge den ultimate firmaturen til Dublin, og opplev denne fantastiske byen på sitt beste!

bottom of page