top of page

Edinburgh

Motel Agency-Destinasjoner Edinburgh 1

Sammendrag

En firmatur til Edinburgh og Gleneagles Hotel er mer enn bare en reise - det er en uforglemmelig opplevelse i hjertet av Skottland. Fra de historiske gatene i Edinburgh til det luksuriøse Gleneagles Hotel, vil dere oppdage et mangfold av spennende opplevelser og aktiviteter, alle designet for å styrke teamet deres og skape varige minner.

 

Begynn eventyret i Skottlands hovedstad, Edinburgh. Utforsk det majestetiske Edinburgh Castle, hvor dere kan dykke inn i landets rike historie mens dere vandrer gjennom de mange rommene og beundrer de berømte Crown Jewels. Deretter kan dere ta turen ned Royal Mile, en historisk gate fylt med butikker, puber, og historiske severdigheter.

Edinburgh er kjent for sin blomstrende mat- og drikkekultur, og byen har et bredt utvalg av gourmetrestauranter som tiltrekker seg noen av de beste kokkene i landet. Nyt en middag på en av disse utsøkte restaurantene, hvor dere kan smake på alt fra tradisjonelle skotske retter til internasjonale smaker i en unik atmosfære som vil gjøre kvelden uforglemmelig.

 

Etter å ha utforsket Edinburghs rike kultur og historie, er det tid for å reise videre til det luksuriøse Gleneagles Hotel. Siden det åpnet dørene i 1924, har dette praktfulle landstedet i hjertet av Skottland blitt beskrevet som en "Riviera i høylandet". I dag, som medlem av The Leading Hotels of the World, fortsetter Gleneagles å tilby et uslåelig utvalg av attraksjoner, inkludert et femstjerners luksushotell, tre mesterskapsgolfbaner, et prisvinnende spa, og Skottlands eneste restaurant med to Michelin-stjerner.

Motel Agency-Destinasjoner Edinburgh 2
Motel Agency-Destinasjoner Edinburgh 5
Motel Agency-Destinasjoner Edinburgh 3
Motel Agency-Destinasjoner Edinburgh 4

Gleneagles er kjent over hele verden som vertskap for G8-toppmøtet i 2005 og golfens Ryder Cup i 2014. Den 850 mål store eiendommen tilbyr et uovertruffent utvalg av attraksjoner innen en times kjøring fra Edinburgh og Glasgow flyplasser. Prøv dere på skyting på leirduer, ta et ridekurs, eller kjør off-road for en adrenalinfylt opplevelse. For de som foretrekker en mer avslappende aktivitet, tilbyr Gleneagles noen av de beste golfbanene i Skottland.

 

Dykk inn i Skottlands rike historie ved å besøke et lokalt whiskydestilleri. Her kan dere lære om whiskyproduksjonen i Skottland, smake på noen av de beste whiskyene landet har å tilby, og nyte den vakre utsikten over det skotske høylandet.

 

Med vår ekspertise og lokalkunnskap i å organisere firmaturer til Edinburgh og Gleneagles, kan vi garantere en unik og minneverdig opplevelse for dere alle. Vi skreddersyr turen etter deres ønsker og behov, og sørger for at dere får oppleve det beste Skottland har å tilby. Ta kontakt med oss nå for å planlegge den ultimate firmaturen til Edinburgh og Gleneagles, og opplev denne fantastiske destinasjonen på sitt beste!

bottom of page