top of page

Ericeira

Motel Agency-Destinasjoner Ericeira 1

Sammendrag

Ericeira, en idyllisk kystby i Portugal, er et ideelt reisemål for firmaturer som søker en unik blanding av fysisk aktivitet og kulturelle opplevelser. Denne sjarmerende byen, kjent som Europas surfehovedstad, er et perfekt sted for teambuilding, med en rekke aktiviteter som passer for alle nivåer og interesser. 

 

Overnatting i Ericeira er en del av opplevelsen. Vi anbefaler å bo på Lapoint Surf Camp, rett ved Foz Lizandro surfestrand. På denne campen får vi plass til 100 surfere om gangen, og det er bare en fem minutters gange til bølgene. Campen har en restaurant, bar, yogastudio, treningsområde, co-working space, skatebowl og mer. For mindre grupper kan vi også tilby overnatting i egen villa. Det er det perfekte stedet for en firmatur, med alle fasiliteter på ett sted.

 

Fokuset for firmaturen er surfekurset. Enten dere er nybegynnere eller erfarne surfere, vil dere finne bølgene i Ericeira både utfordrende og spennende. Her kan dere lære grunnleggende surfeferdigheter eller forbedre teknikkene deres, alt mens dere nyter det krystallklare vannet og de fantastiske bølgene.

 

Etter en dag med surfing, kan dere slappe av med en yogaøkt på campen. Yoga er en fantastisk måte å strekke ut og roe ned etter en dag full av aktiviteter. Med et dedikert yogastudio på stedet, kan dere finne den perfekte balansen mellom fysisk aktivitet og avslapning.

Motel Agency-Destinasjoner Ericeira 2
Motel Agency-Destinasjoner Ericeira 5
Motel Agency-Destinasjoner Ericeira 3
Motel Agency-Destinasjoner Ericeira Surfer

For de som søker litt mer eventyr, kan vi arrangere en rekke aktiviteter som vil gi dere en smak av det lokale livet. Dra på en utflukt til en lokal vingård for en vinsmaking, hvor dere kan smake på noen av Portugals fineste viner. Eller ta en dagstur til Lisboa for å utforske den livlige portugisiske hovedstaden.

 

Når kvelden kommer arrangerer vi et beachparty, med god mat, drikke og musikk. Eller dere kan ta en bysleng til Ericeira og besøke byens hyggelige barer, fra den avslappede atmosfæren i Tubo Bar, til den livlige stemningen i Ouriço, er det noe for enhver smak.

 

Ericeira er mer enn bare en vakker kystby. Det er et sted hvor dere kan skape varige minner, styrke teamet deres og oppleve den unike portugisiske kulturen. Ta kontakt med oss for å planlegge den ultimate firmaturen til Ericeira.

bottom of page