top of page

Gran Canaria

Motel Agency-Destinasjoner Gran Canaria 1

Sammendrag

Firmatur til Gran Canaria

Gran Canaria, kjent for sitt solrike klima og fantastiske strender, er det ultimate reisemålet for firmaturer. Vi tilbyr en unik blanding av avslapning, eventyr og kulturelle opplevelser, skreddersydd for ditt firma.

 

Vi anbefaler å bo i Maspalomas, et av områdets mest populære steder, hvor dere vil være nær noen av de beste hotellene på øya, som for eksempel Lopesan Baobab Resort eller Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso. Disse hotellene tilbyr luksuriøse fasiliteter og er sentralt plassert, noe som gjør det enkelt å utforske øya.

 

Firmaturen inkluderer en rekke spennende aktiviteter. Vi kan legge inn et besøk til Amadores Beach Club, kjent for sin hvite sandstrand og krystallklare vann. Her kan dere nyte solen, ta en svømmetur eller bare slappe av med en drink i hånden. For grupper som søker opplevelser på vannet, kan vi arrangere en katamaran-tur langs kysten. Her kan dere nyte den fantastiske utsikten over det krystallklare vannet og de imponerende klippene, og kanskje til og med få øye på noen av øyas marine liv.

 

For de som er interessert i fysisk aktivitet, kan vi arrangere sykkelturer eller fotturer i fjellet. Gran Canaria er kjent for sine vakre landskap og varierte terreng, noe som gjør det til et ideelt sted for både sykling og fotturer.

 

Hva med å arrangere en egen cowboyfest for ditt selskap i det gamle, nedlagte cowboyfilmsettet Sioux City? Dette er en fantastisk rekonstruksjon av en klassisk cowboy-by og gir en autentisk smak av det ville vesten. For større grupper kan vi arrangere en helkveld med middag og fest, med fullt trøkk og Rednex-konsert i saloonen!

Motel Agency-Destinasjoner Gran Canaria 2
Motel Agency-Destinasjoner Gran Canaria 5
Motel Agency-Destinasjoner Gran Canaria 3
Motel Agency-Destinasjoner Gran Canaria 4

For de sportslige, tilbyr Gran Canaria noen av de beste golfbanene i Europa, samt muligheter for sportsfiske. Uansett om du er en erfaren golfer eller en nybegynner, vil du finne en bane som passer ditt nivå. Og for de som elsker fiske, er det ingenting som slår spenningen ved å dra i land en stor fisk etter en dag på havet.

 

Gran Canaria er mer enn bare en vakker øy. Det er et sted hvor dere kan skape varige minner, styrke teamet deres og oppleve den unike kanariske kulturen. Ta kontakt med oss for å planlegge den ultimate «selskapsresan» til Gran Canaria. Med vår ekspertise og lokale kunnskap, kan vi skreddersy en opplevelse som vil overgå alle forventninger. Fra luksuriøs innkvartering til spennende aktiviteter og utsøkte matopplevelser, vi har alt du trenger for å skape en uforglemmelig firmatur.

bottom of page