top of page

Lofoten

Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 1

Sammendrag

Firmatur til Lofoten er en reise inn i et Norge som mange ikke vet finnes, med storslått natur og rik kystkultur. Vi starter reisen i hjertet av Lofoten, enten det er i det idylliske fiskeværet Henningsvær eller i byen Svolvær, avhengig av gruppens størrelse. Begge steder tilbyr behagelig overnatting og en genuin nord-norsk atmosfære, omgitt av fantastisk natur. I Svolvær foretrekker vi det helt nye Thon Hotel Svolvær for større grupper. For mindre grupper åpner tidligere Henningsvær Bryggehotell i ny drakt, som Villa Bryggekanten, etter omfattende renovering i april 2024.

 

Vi tilbyr fisketur på Lofothavet; et obligatorisk tick på bucket-listen. Her får dere prøve fiskelykken og kanskje dra i land Lofot-torsk, som dere kan få vakuumpakket og tatt med hjem til eget middagsbord. Underveis vil skipper dele historier om fiske og livet i Lofoten. Med litt flaks kan dere også se hvaler.

 

En drømmedag på øya Skrova er alltid en vinner. Vi kombinerer turen til dette øysamfunnet med en RIB-safari for å se havørner. Skrova er berømt for sin vakre natur og rike kulturhistorie, og en guidet tur vil lære dere mer om dette spesielle stedet. I tillegg kan vi legge inn topptur for de sprekeste, på en godværsdag.

Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 2
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 5
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 3
Motel Agency-Destinasjoner Lofoten 4

For selskaper som ønsker teambuilding, tilbyr vi Lofoten Challenge i Svolvær. Vi skreddersyr teambuildingen slik at den kan styrke firmaets verdier, eller andre områder som trenger fokus. Kollegaer testes på både samarbeid og fysiske ferdigheter. Dette er en utmerket måte å styrke lagånden på.

 

Et besøk til Kaviar Factory i Henningsvær vil for mange være et høydepunkt på en firmatur i Lofoten. Galleriet er kjent for sin samling av kunst som fremhever Lofotens unike landskap og kultur. Vi runder av dagen i Henningsvær med middag og fest på Trevarefabrikken. Dette spesielle stedet er kjent for god mat og livlig atmosfære.

 

Med våre lokale samarbeidspartnere og inngående kjennskap til Lofoten, kan vi sikre en unik og minneverdig firmatur. Vi tilpasser reisen etter behov og ønsker, slik at dere får oppleve det beste Lofoten har å by på. Kontakt oss nå for å planlegge en skreddersydd firmatur til Lofoten.

bottom of page