top of page

Manchester

Motel Agency-Destinasjoner Manchester 1

Sammendrag

Kombinere firmaturen med fotball?

Vi nordmenn elsker fotball. Og ingen ligaer får det til å bruse mer i oss enn engelske Premier League. Klubber som Liverpool FC og Manchester United har rundt 40.000 medlemmer hver her til lands, som forteller noe om interessen for det som skjer hver helg på andre siden av Nordsjøen. Flere og flere bedriftsledere ser at det å kunne oppfylle drømmen til mange ansatte ved å legge en tur til en av Englands fotballbyer, kan være akkurat det som skal til for å løfte firmaturen til et nytt nivå. Her presenterer vi dere et eksempelprogram på hvordan en firmatur til

Manchester kan se ut, samt noen generelle råd som kan være greie å følge.

 

I skrivende stund tilbyr både SAS, Norwegian og Ryanair alle gode direkteruter t/r Oslo/Bergen/Stavanger – Manchester en langhelg fredag – mandag. Vi anbefaler å legge opp til en langhelg med hele lørdag og søndag i England, da kamper ofte kan bli flyttet fra den ene dagen til den andre på kort varsel, grunnet tv-kanalenes rettigheter. 

Fredag

Avreise fra Oslo, ankomst Manchester og transfer til hotellet. Vi anbefaler å bo i den trendy bydelen Northern Quarter, som yrer av shopping, restauranter og barer. 

 

Første kveld reserverer vi bord til dere på Tattu, et supertrendy sted med herlig Asian fusion dining. Ingen ringere enn David Beckham og Bastian Schweinsteiger deltok på åpningskvelden og både City- og United-spillere kan treffes på her jevnlig. 

 

Etter middag drar vi tilbake til Northern Quarter og tar en pubrunde, der vi stikker innom steder som f.eks., KosmonautWhisky JarNoho Bar eller Tariff & Dale.

Lørdag

Faglig på hotellet morgen og formiddag etterfølges av lunsj på koselige The Oast House

 

Etter lunsj rusler vi 10 minutter fra restauranten og tar så kanalbåt til Old Trafford! En superhyggelig måte å komme seg til kampen på, mens vi prater og tar et glass Guinness. Båten stopper rett ved siden av stadion. Er vi en større gruppe er den greieste måten å skaffe samlede billetter på å bestille VIP-billetter direkte fra klubben. Da kan vi også kombinere kampen med museumsbesøk og mat før eller etter kampen, samt muligheten til å hilse på en tidligere United-legende. Etter matchen tar vi kanalbåten tilbake igjen samme vei, så slipper vi de lange køene for å komme seg bort fra stadion og inn til byen igjen!

 

På lørdagskvelden har vi reservert party dining for gruppen på Neighbourhood Restaurant. Her har vi tidligere opplevd å treffe på spillere som Rooney, Fellaini, Shaw og Blind. God stemning, bra mat og ikke minst herlig å slippe å flytte på seg etter middag og heller la festen komme til oss!

Motel Agency-Destinasjoner Manchester 2
Motel Agency-Destinasjoner Manchester 5
Motel Agency-Destinasjoner Manchester 3
Motel Agency-Destinasjoner Manchester 4

Søndag

Det holder ikke å se bare én fotballkamp når man først er i England! På søndagen tar vi derfor toget ut av byen til en av de mange nærliggende byene og ser en kamp i PL eller en av de lavere divisjoner. Byer som Burnley, Stoke, Birmingham, Liverpool, Sheffield og Leeds ligger alle en kort togtur unna Manchester.

 

Søndagskvelden rundes så av med en kvalitetsmiddag med kullgrillet kjøtt på Hawksmoor.

Mandag

Mandag setter vi av til litt shopping og en lunsj på Home Sweet Home, før bussen frakter oss til flyplassen og returflighten til Norge.

 

Interessen for fotball i Norge bare øker og øker og mange drømmer om å oppleve de beste ligaene i Europa på nært hold. I denne artikkelen har vi gitt dere et ferdigscora program på en slik tur til Manchester. Hva med å kombinere firmaturen med store fotballkamper hvor dere får oppleve noen av verdens største stjerner? Vi kan hjelpe dere med billetter til alle de store ligaene i Europa, som f.eks. Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga.  

 

Spill ballen til oss - vi garanterer at dere tar hjem pokalen!

bottom of page