top of page

Montenegro

Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 1
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 2
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 5
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 3
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 4

Den perfekte finalen på firmaturen er deres egen, private middag og fest på taket av festningen i Budva gamleby, med panoramautsikt over byen. Gi lyd, så trekker vi i de riktige trådene for å få til dette ;)

 

Beste tid å besøke Budva er fra mai til september når været er varmt. Med våre lokale samarbeidspartnere og inngående kjennskap til Montenegro, sikrer vi dere en fantastisk firmatur. Vi tilpasser firmareisen etter deres behov og ønsker, slik at dere får oppleve det beste Budva og Montenegro har å by på. Kontakt oss nå for å planlegge en skreddersydd firmatur til Montenegro.

La oss arrangere en firmatur for dere til Montenegro – et ukjent land for mange nordmenn og en undervurdert europeisk perle. Vår favoritt er den lille, historiske strandbyen Budva, i hjertet av Montenegros riviera. For større grupper anbefaler vi å bo på Avala Resort and Villas, som ligger tett inntil gamlebyen. For mindre grupper er Dukley Hotel & Resort, omgitt av frodige hager og med strandområde, et godt valg.

 

Montenegro kan by på mange spennende aktiviteter for firmagrupper. Vi kan ta dere med ut og prøve fiskelykken i Adriaterhavet, hvor fangsten kan bli kveldens middag. Vi må selvfølgelig også legge inn et vingårdsbesøk i programmet, for å smake montenegrinsk vin og få historien om druene og arbeidet som ligger bak. For de mer aktive deltakerne kan vi tilby alt fra fotturer i fjellet, til rebusløp gjennom Budvas gamleby, eller regatta med seilbåter på havet. Vi kan også legge opp til påmeldingsaktiviteter som lar hver enkelt utforske Budva og Montenegro etter egne interesser, enten det er en rolig dag på stranden, en jeep safari i fjellene, eller en guidet tur til Kotor. Eventuelt tar vi med hele gjengen til en lunsj og dagfest på Buddha-Bar Beach i Porto Montenegro, det siste tilskuddet til denne kjente restaurantkjeden.

bottom of page