top of page

Montenegro

Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 1

Sammendrag

Er du på utkikk etter det ultimate reisemålet for en firmatur? Montenegro og Budva er etter vår mening det perfekte valget for din neste firmatur. Her finner vi storslåtte fjell, en fantastisk kystlinje med krystallklart vann, og utallige muligheter for avslapning, hygge og teambuilding.

 

Budva, en av Montenegros mest foretrukne destinasjoner, er et høydepunkt på enhver firmatur til Montenegro. Byen har en historie som strekker seg tilbake til fønikernes tid i 400 f.Kr. og er kjent for sin unike arkitektur og kultur. 

​​​

Aktiviteter

Byen tilbyr også en rekke aktiviteter for å berike din firmatur. Du kan utforske området til fots, besøke lokale vingårder, ta en jeep safari, eller tilbringe en dag på stranden. For de som søker litt luksus, er Buddha Bar et must-besøk, og en spa-behandling kan være den perfekte måten å slappe av på etter en dag full av eventyr. En dagstur til Kotor, kjent for sin imponerende ringmur og storslåtte palasser fra det 15. til det 17. århundre, er også verdt å vurdere.

Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 2
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 5
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 3
Motel Agency-Destinasjoner Montenegro 4

Mat

Budva skuffer heller ikke når det kommer til mat. Byen tilbyr et utvalg av restauranter som serverer deilige retter inspirert av både montenegrinsk og italiensk matkultur. For større grupper kan vi arrangere en privat middag på taket av festningen i Budvas gamleby.

​​

Planleggingen av din firmatur i Montenegro kan gjøres enklere ved å samarbeide med eksperter på området. Vår erfaring med å arrangere firmaturer i Montenegro vil sikre at din reise blir sømløs og vellykket.

bottom of page